Retourneren

Bestellen en Levering

Bestelling op benimpazarim.nl werkt als volgt:

  1. Je plaatst één of meerdere producten in je Winkelwagen
  2. Je rondt de bestelling af en betaalt op benimpazarim.nl.
  3. Wij sturen jouw bestelling direct door naar de webshop
  4. De bestelling wordt geleverd door de webshop

Eenmaal je keuze voor een product gemaakt, kun je dus direct bij ons bestellen en in één keer afrekenen. Ook als je producten van verschillende webshops wilt bestellen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestellingen bij de webshops terecht komen.

Betalen

Momenteel kunt u op benimpazarim.nl alleen betalen met  iDeal.

Jouw betaling maak je direct over naar benimpazarim.nl. Op het moment dat jouw betaling binnen is op deze rekening ontvangt de webshops direct het bedrag vanaf deze rekening.  Binnen 3 a 5 werkdagen maken wij het bedrag over naar webshop(s). We houden het geld dus niet onnodig lang vast.

Retourneren

Je hebt altijd 14 dagen de tijd om te besluiten of je een product wilt retourneren. De bedenktijd start op de dag waarop je jouw bestelling hebt ontvangen. De retourprocedure en de retourkosten zijn per webshop verschillend. Mocht de procedure niet duidelijk zijn dan kun je contact opnemen met de webshop waar je het product gekocht hebt. De contactgegevens van de shop vind je in de shoppagina van webshops.  Kom je er niet uit dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Turks »